Chorizo Iberico de bellota, Joselito
Chorizo je typická španělská papriková klobáska. JOSELITO Chorizo je vyrobeno z vepřového masa černých iberských prasat té nejvyšší kvality, která se živí výhradně přirozenou stravou. Díky tomu máte v rukou delikatesu vysoké kvality, která je navíc zdravá.
Chorizo de bellota firmy Joselito je právem považováno za jedno z nejlepších na světě. Vyrábí se výhradně z černých polodivoých prasat, která se živí pouze bylinkami a žaludy. Maso je znamenitě dochuceno solí, cukrem, česnekem a červenou paprikou. Při výrobě se nepoužívají žádné umělé konzervanty. Firma JOSELITO vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata a živí se žaludy. Firma je téměř posedlá kontrolou kvality života prasat. Iberská prasata žijou tak, jak by žila volně v přírodě, jsou tedy šťastná, nemají žádný stres. Každé prase má k dispozici cca 3 hektary půdy. Jejich strava je přirozená, protože žerou žaludy a rostliny, které jim chutnají. Díky tomu, že žaludy obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, jejich maso pomáhá redukovat "špatný cholesterol" a zvyšuje hladinu "dobrého cholesterolu". Doporučujeme otevřít 30 minut před konzumací. Hmotnost cca 1,2 kg Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.