Jamon serrano reserva s kostí (14-18 měsíců)/ 6.5

1 hodnocení
Jamon serrano reserva z oblasti Teruel. V oblasti Teruel jsou speciální vepři, kteří mají výbornou infiltraci tuku do masa. Jemné žilky tuku prorůstají přímo do svaloviny a tvoří krásné mramorování. Firma má pod kontrolou celý proces výroby šunky včetně chovu prasat. Cena se může změnit pokud nebude odpovídat váha produktu.
Dostupnost Skladem
Kód: 20038
2 099 Kč 1 874 Kč bez DPH 2 099 Kč / 1 ks
Jamon serrano reserva s kostí (14-18 měsíců)/ 6.5
1 hodnocení
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
5,0 1 hodnocení
Jamon serrano: Jamon je označení pro zadní nohu z vepře-kýtu. Název serrano zase vypovídá o druhu prasete, ze kterého byla šunka vyrobena-tedy z bílého domácího prasete. Jamon (kýta) je ve srovnání s paletou (plec) šťavnatější a maso je rovnoměrně jemně prorostlé tukem, což dodává šunce tu správnou chuť. Sval je větší než u palety a tím pádem vyžaduje i delší dobu zrání. Krájení větších šunek je vždy obecně pohodlnější než u šunek menších. Firma Jamón Serrano Del Abuelo vybírá pro svoje šunky prasata z obaslti Teruel což jsou speciální vepři, kteří mají výobrnou infiltraci tuku do masa. Jemné žilky tuku prorůstají přímo do nekompaktní svaloviny a tvoří tak mramorování. Firma má pod kontrolou celý proces výroby šunky včetně chovu prasat. Jedině tak totiž může zaručit kvalitu svých produktů. Obsah soli v šunce je minimální, aby byla zachována přirozená chuť sušeného masa. Původ: Španělsko, Teruel  Jsme přímým dovozcem tohoto produktu

Doplňkové parametry

Kategorie: Šunky a salámy
Země původu: Španělsko
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: