Malvasia/Foie Gras entero de pato MI-CUIT 250g
Foie gras MI-CUIT je kus celých nedrcených kachních jater vakuově balený a podrobený lehké tepelné úpravě (pasterizaci), která téměř nezmění strukturu a vlastnosti foie gras.
Mi-cuit se vyznačuje kompaktním a lesklým vzhledem, kukuřičně žlutou barvou a silnou, pronikavou chutí a vůní. Díky nízkému vaření foie gras má Micuit de foie nesrovnatelnou medovou texturu. Je považován za jednu z nejluxusnějších delikates.
Jedná se o 100% kachní játra, která se umístí do vhodné varné nádoby, kde se vaří-konzervují při teplotě přibližně 72°C - 85°C. Tato technika lépe udržuje organoleptické vlastnosti produktu a prodlužuje jejich trvanlivost. Skladovat by se mělo při teplotě 1-5°C. Mi-cuit se vyznačuje kompaktním a lesklým vzhledem, kukuřičně žlutou barvou a silnou, pronikavou chutí a vůní. Díky nízkému vaření foie gras má Micuit de foie nesrovnatelnou medovou texturu.
Při konzumaci za studena doporučujeme vyjmout Foie Gras z lednice a ponechat je 10 minut při pokojové teplotě, aby dosáhla aroma, textury a vynikajících chuťových vlastností. Za tepla po nakrájení můžeme opéct na pánvi nebo na suchém grilu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Foie gras |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 250 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Společnost Canard S.A. a její značka Malvasía se zaměřují na výrobu vynikajícího foie gras. Od svého vzniku v roce 1989 se zavázali naplňovat nejvyšší požadavky zákazníků a posouvat kvalitu svých výrobků na nejvyšší úroveň. Jejich každodenní výzvou je okouzlit chuťové buňky spotřebitelů a svou jedinečností získat důvěru profesionálních šéfkuchařů.