Crema catalana, Crème brûlée, Carmencita, 56g Směs pro přípravu autentického Crema Catalana neboli Crème brûlée. Stačí přidat pouze cukr a mléko a vykouzlíte lahodný tradiční katalánský dezert.
Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorieSměs pro přípravu autentického Crema Catalana - 14 porcí. Uvařte si známý katalánský dezert v klidu domova!
Návod na přípravu 7 crème brûlée (1 sáček)
1 Do pánve nalijte 700 ml mléka. Přidejte 1 sáček crème brûlée(28 g), 4-5 lžic cukru (80 g) a rozpusťte.
2 Za stálého míchání zahřívejte na střední teplotě , dokud se směs nezačne vřít.
3 Směs nalijte do nádob a nechte 1 až 3 hodiny vychladit v lednici.
Návrh na servírování
Před podáváním crème brûlée posypeme lžící cukru (20 g) a použíjte hořák na zkaramelizování cukru.
Místo cukru můžete na výrobu crème brûlée použít 5 g granulovaného sacharinu Carmencita. Přidejte ji na konci vaření a dobře promíchejte. Později nalijte směs do nádob.
- kukuřičný škrob
- zahušťovadlo (karagen)
- dochucovadlo
- sůl
- barviva (E160b, kurkumin)
Velikost balení | 56 g |
---|---|
Země původu | Španělsko |