Čokoláda Šalamounovy ostrovy z uzeného ovčího mléka 55%, Rafa Gorrotxategi, 70g
Toužili jste vždy navštívit tajemné Šalamounovy ostrovy? Nemusíte trávit desítky hodin v letadle, abyste se k nim alespoň přiblížili. Tato unikátní čokoláda se vyrábí z kakaa z Auki (Malaita) na Šalamounových ostrovech v Oceánii.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Hledáte sutečně výjimečnou čokoládu? Čokolády z edice Bean to Bar od světově uznávaného čokolatiéra Rafa Gorrotxategi představují poklady světových kakaových plantáží v jejich nejdokonalejší podobě. Vypravte se na lahodnou cestu kolem světa!
Toužili jste vždy navštívit tajemné Šalamounovy ostrovy? Nemusíte trávit desítky hodin v letadle, abyste se k nim alespoň přiblížili. Tato unikátní čokoláda se vyrábí z kakaa z Auki (Malaita) na Šalamounových ostrovech v Oceánii.
K tomuto skvělému kakau přidali v Gorrotxategi uzené ovčí mléko, inspirované velmi charakteristickými uzenými ovčími sýry z Baskicka, a vytvořili tak novou interpretaci čokolády s ovčím mlékem a kouřem z dubového dřeva.
Jako důkaz jedinečnosti se pyšní oceněním Great Taste Awards 2023.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 70 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář