Čokoláda Madagarskar 65%, Rafa Gorrotxategi, 70g
Tato lahodná čokoláda se vyrábí z kakaa z údolí Sambirano v severozápadní části Madagaskaru, z plantáže AKESSON ORGANIC.
Kakao z Madagaskaru, ostrova baobabů, je jedním z nejpoužívanějších u řemeslných čokolatiérů a má příchuť červeného ovoce.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Hledáte sutečně výjimečnou čokoládu? Čokolády z edice Bean to Bar od světově uznávaného čokolatiéra Rafa Gorrotxategi představují poklady světových kakaových plantáží v jejich nejčistší podobě. Vypravte se na lahodnou cestu kolem světa!
Tato exkluzivní čokoláda se vyrábí z kakaa z údolí Sambirano v severozápadní části Madagaskaru, z plantáže AKESSON ORGANIC.
Kakao z Madagaskaru, ostrova baobabů, je jedním z nejpoužívanějších u řemeslných čokolatiérů a má příchuť červeného ovoce.
Jako důkaz jedinečnosti se pyšní oceněním Great Taste Awards 2023 a bronzovou medailí ze soutěže International Chocolate Awards 2020.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokoláda |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 100 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář