Chorizo iberico, plátky, Montesano, 100g Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu. Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C. Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura.
Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Doba zrání cca 3 měsíce
Velikost: 100g
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Vychutnejte si zajímavý gurmánská zážitek.Více informací o receptu s chorize najdete zde.
- Libové iberské vepřové maso,
- sůl,
- paprika,
- dextrin,
- dextróza,
- česnek,
- antioxidanty E-316,
- konzervanty E-250 a E-252.
Výrobce | Montesano |
---|---|
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru