• Vhodné k sýru

Chorizo iberico, plátky, Montesano, 100g Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu. Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C. Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.

Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.

Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.

Doba zrání cca 3 měsíce

Velikost: 100g

Původ: Španělsko-Extremadura

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu

Vychutnejte si zajímavý gurmánská zážitek.Více informací o receptu s chorize najdete zde.

J

Jana28. 08. 2022

D

Daniel29. 08. 2022

M

Michal14. 02. 2023

  •      Libové iberské vepřové maso,
  •      sůl,
  •      paprika,
  •      dextrin,
  •      dextróza,
  •      česnek,
  •      antioxidanty E-316,
  •      konzervanty E-250 a E-252.
Výrobce Montesano
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s