Pikantní Chorizo cular, salámek, Cecinas Pablo Tradiční vyzrálá klobása z vepřového masa typická pro oblast Castilla y Leon ve Španělsku. Lahodná chuť nejkvalitnějšího vepřového masa ve spojení s lehce pikantní červenou paprikou tvoří skvělou delikátní kombinaci. Klobáska je lehce zauzená na tvrdém dubovém dřevu.

Cena za kg / 799 Kč

80 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 80 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Chorizo cular vyrobené tradičním a přírodním způsobem z nejlepšího vepřového masa. Chorizo cular je klobása, která se vyrábí podle typické leónské receptury. Vybrané maso, lehké uzení, přírodní sušení v sušičkách a použitá paprika mu dodávají nezaměnitelnou domácí chuť.
V

Vlasta26. 11. 2023

libové vepřové maso, paprika, laktóza, dextróza, sůl, česnek a oregano
Výrobce Cecinas Pablo
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s