Pikantní Chorizo cular, salámek, Cecinas Pablo Tradiční vyzrálá klobása z vepřového masa typická pro oblast Castilla y Leon ve Španělsku. Lahodná chuť nejkvalitnějšího vepřového masa ve spojení s lehce pikantní červenou paprikou tvoří skvělou delikátní kombinaci. Klobáska je lehce zauzená na tvrdém dubovém dřevu.
Cena za kg / 799 Kč
80 Kč s DPH
Skladem
Chorizo cular vyrobené tradičním a přírodním způsobem z nejlepšího vepřového masa. Chorizo cular je klobása, která se vyrábí podle typické leónské receptury. Vybrané maso, lehké uzení, přírodní sušení v sušičkách a použitá paprika mu dodávají nezaměnitelnou domácí chuť.
libové vepřové maso, paprika, laktóza, dextróza, sůl, česnek a oregano
Výrobce | Cecinas Pablo |
---|---|
Země původu | Španělsko |