Turrón s armagnacem a švestkami, Rafa Gorrotxategi, 250g Ručně vyráběný černý lanýžový nugát, ve kterém se snoubí hořkost hořké čokolády, síla armagnacu a sladkost macerovaných švestek, čímž vzniká zajímavý kontrast. Tento turrón získal ocenění Great Taste Awards 2023.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Ručně vyráběný černý lanýžový nugát, ve kterém se snoubí hořkost hořké čokolády, síla armagnacu a sladkost macerovaných švestek, čímž vzniká zajímavý kontrast. V Rafa Gorrotxategi vybírají ten nejlepší Armagnac, který se skvěle snoubí s naší hořkou čokoládou, zpracovanou s řemeslným mistrovstvím.

Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům.
Čokoládová poleva (cukr, kakaové máslo, kakaová pasta, sušené plnotučné MLÉKO, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), SMETANA, MANDLOVÉ praliné, MANDLE, Armagnac 5,06 %, MÁSLO, cukr, švestky 3,37 % (švestky, slunečnicový olej a konzervant: sorban draselný), voda, invertní cukr, kakaové máslo, bílky z VEJCE, glukózový sirup, sůl.
ALERGENY: BEZ LEPKU. Obsahuje SÓJU, MLÉKO, OŘECHY A VEJCE.
Výrobce Rafa Gorrotxategi
Velikost balení 250 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s