Turron de Jijona, Pablo Garrigos Ibanez, 300g Turron je španělská sladkost podobná nugátu nebo tureckému medu. Ten z Jijony je vyhlášený široko daleko a popisuje měkký typ turronu. Základem každého turronu jsou mandlová moučka smíchaná v tomto případě s medem a bílkem. Vznikne tak sladké, drobivé potěšení, které si Španělé zamilovali už před staletími.

499 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 499 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Společnost Pablo Garrigós Ibáñez vyrábí gurmánské nugáty a sladkosti, jejichž kvalita je zaručena zcela tradičním způsobem výroby. Každá ingredience je pečlivě vybírána, jako například mandle Marcona z pobřeží Středozemního moře nebo med z pomerančovníku a med z divokého rozmarýnu, sbíraný v horách na východním pobřeží Španělska. 
Jejich nugáty Jijona a Alicante jsou chráněny chráněným zeměpisným označením, které zaručuje dokonalost ve výrobním procesu prováděném v Jijoně, kolébce nugátu. Nabízí i další klasické druhy španělských cukrovinek, jako je opékaný žloutkový nugát, fondánovou čokoládu s mandlemi, guirlache se sezamovými semínky nebo peckový nugát, vše ve formátu 300 gramových "bonbonniér". Kromě nugátů nesmí chybět další typické vánoční cukroví jako turron, žloutkové dorty, křehké pečivo, plněné mandle, marcipánové figurky a čokoládové marcipány.
Výrobce Pablo Garrigós Ibáñez
Velikost balení 300 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s