• Vhodné k sýru

Lomo iberico de cebo plátky, Montesano, 100g Sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů. Krájené na tenké plátky.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.
Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou
hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Lomo iberico zraje po dobu 2 měsíců při teplotě 15-17 °C při vlhkosti 75%.
Velice oblíbené tapas.

Hmotnost balení: 100 g

Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.

Původ: Španělsko-Extremadura

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu

M

Michal14. 02. 2023

Výrobce Montesano
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s