Lomo iberico de cebo plátky, Montesano, 100g Sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů. Krájené na tenké plátky.
Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorieSušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.
Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou
hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Lomo iberico zraje po dobu 2 měsíců při teplotě 15-17 °C při vlhkosti 75%.
Velice oblíbené tapas.
Hmotnost balení: 100 g
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Výrobce | Montesano |
---|---|
Velikost balení | 100 g |
Země původu | Španělsko |