Lomo iberico de cebo plátky, Montellano, 100g Sušený salámek vyrobený z celých kusů libové vepřové panenky z černého iberského prasete. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Sušený salámek vyrobený z celých kusů libové vepřové panenky z černého iberského prasete. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např. k olivovému oleji. Lomo iberico zraje po dobu 2 měsíců při teplotě 15-17 °C při vlhkosti 75%.
Velice oblíbené tapas.
Ibéricos Montellano je španělský podnik působící již po čtyři generace v odvětví uzenářských a masných výrobků a v daném odvětví patří k firmám s největšími zkušenostmi a prestiží. Jejich mottem je nejvyšší možná kvalita práce. Toho se dá dosáhnout pouze výběrem těch nejlepších surovin a kontrolou každého kroku v celém řemeslném procesu výroby. Iberská prasata jsou živena pouze žaludy a nad jejich stravou a pohodlím firma pečlivě bdí. Díky tomu se Vám na talíř dostávají produkty prvotřídní kvality, ke kterým se budete rádi vracet.
  • iberská vepřová panenka
  • sůl
  • paprika
  • česnek
  • oregano
  • cukr
  • laktóza
  • antioxidant (E300, E331)
  • konzervační látky (E250, E252)
Uchovávejte v chladu mezi 0 - 8°C. Doporučujeme balení otevřít 15 minut před spotřebou. 
Výrobce Montellano
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s