Lomo iberico de bellota, sušená vepřová panenka, Montellano, 100g Lomo ibérico de bellota je prvotřídní kousek masa z iberských prasat krmených žaludy, které se nechává přírodně zrát po dobu 6 měsíců. Dostáváme tak vynikající delikatesu jedinečné chuti a nezaměnitelné kvality. Maso je nakrájené na jemňoučké plátky, díky čemuž vám v okamžiku zalije ústa jedinečná masitá chuť. Vychutnejte si ho ke skleničce vína či piva ve formě tapas, případně servírujte jako předkrm.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Lomo Ibérico de Bellota Montellano je vyroben ze svalové části prasete ibérico, které se volně pohybuje a pasou se na španělských dehesas (pastvinách), kde se živí žaludy. Tato strava dává masu nezaměnitelnou chuť a vůni. Kvalita Lomo Ibérico de Bellota spočívá v tradičním výrobním procesu, který byl zdokonalován po generace. Po tři až čtyři měsíce je maso soleno a sušeno na čerstvém vzduchu, čímž získává svou vynikající konzistenci a intenzivní chuť. Každý kousek je pečlivě vybrán a zpracován s láskou a péčí, což zaručuje nejvyšší kvalitu.

Lomo Ibérico de Bellota má jemnou, málo tučnou strukturu, která se doslova rozplývá v ústech. Jeho chuť je bohatá, plná a proslulá svými nuancemi. Má nádech dubového aroma, s jemnými kořeněnými tóny a lehkou sladkostí díky žaludům a kaštanům, které prasata jedí.

Tato unikátní masová pochoutka se skvěle hodí jako součást chutného tapas, do sendvičů, nebo jako samostatný chod na talíři. Výtečně se hodí ke skleničce červeného vína nebo španělského piva.
Vepřová panenka z iberských prasat krmených žaludy, sůl, paprika, česnek a oregano, cukr, laktóza, antioxidanty E-300, E-331iii, konzervanty E-250 a E-252
Výrobce Montellano
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s