Káva, Santa Barbara - Colombia, Mistral, 250g

Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee
Středně pražená kava pocházející z Kolumbie, konkrétně z plantáže Santa Barbara..V balení jsou celá pražená kávová zrna, která jsou pražena na Mallorce v pražírě Mistral. Nejvhodnější je pro: Espresso nebo filtr. Chuťový profil je velmi zajímavý v chuti identifikujeme tóny hořké čokolády, medu a jablek.
Dostupnost Skladem
Kód: 22194
649 Kč
Káva, Santa Barbara - Colombia, Mistral, 250g
Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Informace o farmě: Don Cesar je nový partner, se kterým jsme začali spolupracovat od loňské sezóny sklizně. Finca Santa Barbara se nachází ve městě Santa Rosa s 16 ha a 185 000 stromy, které má k dispozici pro výrobu kávy. Farma byla zakoupena v 80. letech a posledních 5 let se snažila odlišit svou kávu od ostatních. Od začátku používali osvědčené postupy při pěstování (cyklování odrůd stromů), sběru, fermentaci a sušení, aby dosáhli nejlepší kvality baňkování. Díky těmto důkladným praktikám a velkému potenciálu se stali jedním z našich oblíbených producentů v regionu a naší bezpečnou sázkou do budoucnosti. Sklizeň a fermentace Bobule se sklízejí v po sobě jdoucích dnech, aby se zajistilo, že se sbírají pouze ty správně zralé. Tento proces je náročný, ale zajišťuje, že káva je homogennější jak ve vzhledu, tak i v šálku. Bobule se sbírají během denního světla, než se na konci dne shromáždí ve sběrné míse, kde se ponoří a nechají v noci odpočívat ve studené vodě. Následující den se zbaví dužiny a vloží do sudů, aby se fermentovaly po dobu 14 hodin. Nakonec se třešně omyjí a rozloží na sušení. Sušení se provádí na slunci na velkých terasách po dobu 7 až 15 dní, se zatahovací střechou, která chrání bobule během noci. Sušení je kombinací: 50% fáze sušení na slunci po dobu 5 dnů doplněné o 50% mechanického sušení pomocí kávových slupek bez překročení 45°Celsia. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Velikost balení: 250
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: