Joselito, Lomo de bellota, celé 1-1,5kg Lahodná delikatesa vyráběná výhradně z iberských černých prasat, která se pasou ve volné přírodě a živí se výhradně žaludy. Díky tomu je jejich maso výjimečně kvalitní a velice chutné. Maso se udí v přírodních komínech na dubovém dřevě a následně zraje přes 6 měsíců.
289 Kč s DPH
Skladem

Křehké maso z iberských prasat je skvěle dokořeněno paprikou, která mu dodává charakteristickou barvu. Zraje přes 6 měsíců v přírodních sušárnách.
Firma JOSELITO se zaměřuje na výrobu španělských jamonů a dalších tradičních uzenin. Vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata, žerou žaludy a žijí tak, jak by žila volně v přírodě. Žaludy obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu". Proto je maso z iberských prasat zdravé.
Hmotnost: 1-1,5 kg (Každý kus je jiný, konečná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti produktu.)
Země původu: Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
- Vepřová panenka
- Mořská sůl
- Paprika
- Česnek
- Cukr
Výrobce | Joselito |
---|---|
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s

- Vhodné k sýru