Hřebenatky (zamburiňas) Guisadas, La Brújula, 110g
Tyto hřebenatky z oblasti Rias, Galície, dušené v typické omáčce, jsou opravdu křehké a mají nenapodobitelnou chuť. Typická omáčka se připravuje ze směsi rajčat, červené papriky, pálivé papriky, cibule, vína a koření. Doporučujeme podávat jako předkrm vychlazený ke křupavé bagetce nebo ohřátý s porcí bílé rýže.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Zamburiñas neboli hřebenatky patří k nejoceňovanějším měkkýšům galicijských Rías Gallegas. Tito měkkýši se vyskytují především na galicijském pobřeží, kde se živí planktonem. Jejich hlavní sezóna je od září do května. Hřebenatky se čistí jedna po druhé, osmaží na mírném plameni a poté se přidá omáčka.
Dušené v typické omáčce, jsou opravdu křehké a mají nenapodobitelnou chuť. Typická omáčka se připravuje ze směsi rajčat, červené papriky, pálivé papriky, cibule, vína a koření. Doporučujeme podávat jako předkrm vychlazený ke křupavé bagetce nebo ohřátý s porcí bílé rýže.
La Brújula je jedna z nejprestižnějších španělských firem zpracovávající mořské plody, a to především díky nejnovějším technologiím, kvalitním surovinám a tradičním recepturám. Vybírá pouze nejkvalitnější suroviny z galicijských zálivů a Kantabrijského moře. Nepoužívají konzervační látky, barviva nebo bělidla a dodržují přísné kontroly kvality během celého výrobního procesu.
Hmotnost: 110g
Původ: Španělsko
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dary moře |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 110 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář