Cinco Jotas (5J), Jamon Bellota, šunka bez kostí Jamónu z Ibérico Bellota Cinco Jotas (5j) z oblasti Jabugo - Huelva. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře.100% ibérico de Bellota!
Cena za kg / 6 990 Kč
699 Kč s DPH
Skladem
Jamón Ibérico Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře. Jamón má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku.
Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota!
Původ: Jabugo (Huelva)
Zrání: 30 - 42 měsíců
Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota!
Původ: Jabugo (Huelva)
Zrání: 30 - 42 měsíců
Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
- Vepřová iberská sušená šunka
- Mořská sůl
- Antioxidanty(E-301)
- Regulátor kyselosti(E-331iii)
- Konzervanty(E-252)
Výrobce | Cinco Jotas |
---|---|
Země původu | Španělsko |