Presa Iberico de Bellota, Cinco Jotas (5J)
Presa Ibérico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa z vepřového ramínka. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Presa má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku.
Presa Ibérico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa z vepřového ramínka. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře. Presa má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku. Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota! Původ: Jabugo (Huelva) Zrání: 30 - 42 měsíců Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Hmotnost: | 0,1 Kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.