Berkel Futura Cured Meat XL
Kráječ uzenin Berkel Futura Cured Meat XL je navržen speciálně pro potřeby profesionálů v gastro průmyslu. Jeho design zajišťuje spolehlivost, efektivitu a odolnost při každodenním intenzivním využití nejen ve velkoobchodu. Vysoký bezpečnostní standard a snadné čištění zaručují pohodlnou a efektivní práci.
Velikost krájecího kotouče je 360 mm. Dostupné varianty i s menším diametrem kotouče v provedení L - 315 mm nebo M - 280 mm.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Kráječ uzenin Berkel Futura Cured Meat XL je navržen speciálně pro potřeby profesionálů v gastro průmyslu. Jeho design zajišťuje spolehlivost, efektivitu a odolnost při každodenním intenzivním využití nejen ve velkoobchodu. Vysoký bezpečnostní standard a snadné čištění zaručují pohodlnou a efektivní práci.
Velikost krájecího kotouče je 360 mm. Dostupné varianty i s menším diametrem kotouče v provedení L - 315 mm nebo M - 280 mm.
Prostorné mezery umožňují rychlé a jednoduché čištění
Čepel z oceli 100Cr6, nejlepší na trhu, pro dokonalý řez a pro delší výdrž naostření
Velmi tenký zbytkový produkt pro minimalizaci plýtvání potravinami
Utěsněný ovládací panel z nerezové oceli IP65 a těsnění z potravinářského silikonu na každé exponované části
Knoflík pro otevření měrky se 14 milimetrovými polohami pro přesnou regulaci
Snadno odnímatelný talíř na potraviny
Vlastnosti Berkel Futura Cured Meat XL:
Nastavitelná tloušťka řezu
Řemenový převod
Průměr nože: 360mm
Rozměr krájení Ø 275 mm x 310 x 245 mm
Tloušťka plátků: 0-17 mm
Napětí: 230V
Příkon: 0,550 kW
Hmotnost: 46 kg
Rozměry pro práci (š x hl x v): 830 x 758 x 620 mm
Některé detaily se mohou lišit od těch, které jsou vidět na fotografii.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Berkel |
---|---|
Země původu: | itálie |
Země původu: | Itálie |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář