Ančovičky v olivovém oleji, Agromar, 100g
Vynikající delikatesa, která se vyrábí z těch nejlepších kousků vylovených z Kantabrijského moře. Jemné rybí maso zalité olivovým olejem potěší nejednoho milovníka rybích delikates a ozvláštní vaši tabuli.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tato lahodná delikatesa se vyrábí z druhu sardele obecné, která pochází z Kantabrijského moře a je vysoce ceněná po celém světě. K výrobě této lahodné pochoutky se používají pouze kusy z jarních výlovů, kdy má maso optimální chuť. Jakmile se dostane do továrny, nasolí se a nechá se šest měsíců odpočívat v sudech. Následně se odstraní šupiny, rybičky se nafiletují, nakladou do sklenic a zalijí kvalitním olivovým olejem. Výsledkem je lahodné jemné maso, které potěší vaše chuťové pohárky.
Agromar je španělská společnost zabývající se již více než 50 let konzervováním těch nejvybranějších kousků z evropských moří. Továrna sídlí na kantabrijském pobřeží, kousek od slavného rybářského trhu v Gijónu, a má tak přístup k těm nejčerstvějším rybám. Velmi si zakládá na kvalitě a řemeslné výrobě, díky čemuž se její výrobky dostávají do věhlasných restaurací a gurmánských obchodů po celém světě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Dary moře |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Velikost balení: | 100 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář