Ančovičky v olivovém oleji, Agromar, 100g Vynikající delikatesa, která se vyrábí z těch nejlepších kousků vylovených z Kantabrijského moře. Jemné rybí maso zalité olivovým olejem potěší nejednoho milovníka rybích delikates a ozvláštní vaši tabuli.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Tato lahodná delikatesa se vyrábí z druhu sardele obecné, která pochází z Kantabrijského moře a je vysoce ceněná po celém světě. K výrobě této lahodné pochoutky se používají pouze kusy z jarních výlovů, kdy má maso optimální chuť. Jakmile se dostane do továrny, nasolí se a nechá se šest měsíců odpočívat v sudech. Následně se odstraní šupiny, rybičky se nafiletují, nakladou do sklenic a zalijí kvalitním olivovým olejem. Výsledkem je lahodné jemné maso, které potěší vaše chuťové pohárky.
Agromar je španělská společnost zabývající se již více než 50 let konzervováním těch nejvybranějších kousků z evropských moří. Továrna sídlí na kantabrijském pobřeží, kousek od slavného rybářského trhu v Gijónu, a má tak přístup k těm nejčerstvějším rybám. Velmi si zakládá na kvalitě a řemeslné výrobě, díky čemuž se její výrobky dostávají do věhlasných restaurací a gurmánských obchodů po celém světě.
  •      Ančovičky (Engraulis encrasicolus),
  •      olivový olej,
  •      sůl
Výrobce Agromar
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s