Salchichón ibérico plátky, Montellano, 100g Vynikající delikatesa, která se vyrábí z vybraného masa iberských prasat a dochucuje se delikátní směsí koření podle tradiční receptury. Výsledkem je mimořádná pochoutka té nejvyšší kvality, která z obyčejného večera vykouzlí nezapomenutelný zážitek.
Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorieSalchichón ibérico se vyrábí z těch nejlibovějších a nejušlechtilejších kousků vepřového, které se dochutí mořskou solí, pepřem, muškátovým oříškem a bílým vínem. Vše pomalu zraje v přírodních střívkách po dobu čtyř až pěti měsíců. Nakonec se salchichón nakrájí na jemné plátky, abyste si mohli vychutnat dokonalou chuť masa a vynikla jemná struktura, která se rozplyne na jazyku. Doporučujeme jako předkrm nebo jako jednohubku ke sklence kvalitního červeného vína.
Ibéricos Montellano je španělský podnik působící již po čtyři generace v odvětví uzenářských a masných výrobků a v daném odvětví patří k firmám s největšími zkušenostmi a prestiží. Jejich mottem je nejvyšší možná kvalita práce. Toho se dá dosáhnout pouze výběrem těch nejlepších surovin a kontrolou každého kroku v celém řemeslném procesu výroby. Iberská prasata jsou živena pouze žaludy a nad jejich stravou a pohodlím firma pečlivě bdí. Díky tomu se Vám na talíř dostávají produkty prvotřídní kvality, ke kterým se budete rádi vracet.
- Iberské vepřové maso,
- sůl,
- cukr,
- dextrin,
- emulgátory E-451ii, E-452i,
- konzervant E-250
Výrobce | Montellano |
---|---|
Velikost balení | 100 g |
Země původu | Španělsko |