Salchichón ibérico plátky, Montellano, 100g Vynikající delikatesa, která se vyrábí z vybraného masa iberských prasat a dochucuje se delikátní směsí koření podle tradiční receptury. Výsledkem je mimořádná pochoutka té nejvyšší kvality, která z obyčejného večera vykouzlí nezapomenutelný zážitek.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Salchichón ibérico se vyrábí z těch nejlibovějších a nejušlechtilejších kousků vepřového, které se dochutí mořskou solí, pepřem, muškátovým oříškem a bílým vínem. Vše pomalu zraje v přírodních střívkách po dobu čtyř až pěti měsíců. Nakonec se salchichón nakrájí na jemné plátky, abyste si mohli vychutnat dokonalou chuť masa a vynikla jemná struktura, která se rozplyne na jazyku. Doporučujeme jako předkrm nebo jako jednohubku ke sklence kvalitního červeného vína.

Ibéricos Montellano je španělský podnik působící již po čtyři generace v odvětví uzenářských a masných výrobků a v daném odvětví patří k firmám s největšími zkušenostmi a prestiží. Jejich mottem je nejvyšší možná kvalita práce. Toho se dá dosáhnout pouze výběrem těch nejlepších surovin a kontrolou každého kroku v celém řemeslném procesu výroby. Iberská prasata jsou živena pouze žaludy a nad jejich stravou a pohodlím firma pečlivě bdí. Díky tomu se Vám na talíř dostávají produkty prvotřídní kvality, ke kterým se budete rádi vracet.

  •      Iberské vepřové maso,
  •      sůl,
  •      cukr,
  •      dextrin,
  •      emulgátory E-451ii, E-452i,
  •      konzervant E-250
Výrobce Montellano
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko