Salchichon Iberico de Bellota, Joselito
Tento lahodný salchichón potěší každého milovníka šťavnatého kořeněného masa. Vyrábí se z černých polodivokých prasat, která se živí pouze žaludy a trávou, stejně jako ve volné přírodě. Díky tomu je jejich maso vysoce kvalitní a chuťově znamenité.
Salchichón Ibérico je lehce pepřený salámek, který vyzrává asi 6 měsíců. Ingredience jsou v dokonalé rovnováze a harmonii, jemné koření nechává vyniknout dokonalému masu. Výborně se hodí k plným červeným vínům. Doporučujeme otevřít a nechat mimo ledničku alespoň 20 minut před jeho konzumací. Firma Joselito vybírá pro výrobu svých produktů jen ty nejlepší primární suroviny. Výroba splňuje stejně přísné požadavky jako výroba jamónu nebo palety. Firma vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata. Žijí přesně tak, jak by žila ve volné přírodě. Jsou šťastná, nemají žádný stres, každé prase má k dispozici cca 3 hektary půdy. Jejich strava je přirozená, protože žerou žaludy a rostliny, které jim chutnají. Žaludy obsahují velké množství mastných nenasycených kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu", proto je maso z iberských prasat zdravé. Hmotnost: 1kg Původ: Španělsko, Salamanca (Guijuelo) Jsme exkluzivním dovozcem značky JOSELITO do ČR.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.