Joselito, Papada curada, vepřový lalok
Vepřový lalok od firmy Joselito je znamenitá delikatesa z toho nejlepšího vepřového masa. Lahodné prorostlé maso je dochucené solí, pepřem, česneke, oregánem a tymiánem. Jemná konzistence a aromatická chuť nadchne každého gurmána
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Vepřový lalok dochucený směsí koření - solí, česnekem, pepřem, tymiánem a oregánem, který zraje 12 měsíců v přírodních sušárnách. Lahodně jemná aromatická chuť masa se rozplývá na jazyku.
Firma JOSELITO se zaměřuje na výrobu španělských jamonů a dalších tradičních uzenin. Vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata, žerou žaludy a žijí tak, jak by žila volně v přírodě. Žaludy obsahují velké množství nenasycených mastných kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu". Proto je maso z iberských prasat zdravé.
Hmotnost cca 1Kg
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky a salámy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Hmotnost: | 100g |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář