Cinco Jotas (5J), Lomo iberico de Bellota
Lomo iberico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa - panenská svíčková (panenka). Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Sušená panenka je jemně kořeněná.






Lomo iberico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa - panenská svíčková (panenka). Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře. Sušená panenka je jemně kořeněná. Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech. 100% ibérico de Bellota! Původ: Jabugo (Huelva) Zrání: 30 - 42 měsíců Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
váha: | 0.1kg |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.