Chorizo iberico, plátky, Montesano, 100g
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu. Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C. Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Doba zrání cca 3 měsíce
Velikost: 100g
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Vychutnejte si zajímavý gurmánská zážitek.Více informací o receptu s chorize najdete zde.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky a salámy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Velikost balení: | 100g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář