Neohodnoceno

Vysoce kvalitní turrón s mandarinkou a yuzu od cukrářského mistra Rafy Gorrotxategiho, jehož základem je bílá čokoláda. Turrón je typická ručně dělaná španělská cukrovinka bez přidaných konzervantů a barviv. 

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Kód: 4739
399 Kč 356 Kč bez DPH
Neohodnoceno
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Tento řemeslný nugát se vyrábí z bílé čokolády, smetany, kakaového másla, mandarinkové pasty, cukru, mandarinkového likéru, mandlí, vaječného bílku, másla, polevy z hořké čokolády a yuzu (japonský citrus). 

Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Ve svých 24 letech pracoval po boku svého otce José Mariho Gorrotxategiho v pekárně a absolvoval různé kurzy cukrářské a čokoládové výroby v Německu, Francii a na národní úrovni. Gorrotxategi nabízí široký výběr exkluzivních produktů, vyráběných z těch nejkvalitnějších surovin bez přidaných konzervantů a barviv. 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Turróny
EAN: 8453632010060
Země původu: Španělsko
Velikost balení: 250g
Položka byla vyprodána…

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

Rafa Gorrotxategi je baskická rodinná firma z města Tolosa, která se specializuje na výrobu prémiové řemeslné čokolády, cukrovinek a tradičního pečiva.

Značku založil v roce 2016 Rafa Gorrotxategi, představitel třetí generace slavné cukrářské rodiny. Své první zkušenosti získával po boku svého otce, José Mariho Gorrotxategiho, uznávaného mistra cukráře. Postupně se zdokonaloval v prestižních dílnách po celé Evropě a rozhodl se propojit rodinnou tradici s moderními inovacemi.

Impulzem k založení vlastní značky byla touha vytvářet produkty, které ctí historické receptury, ale zároveň nabízejí nový kulinářský zážitek.

Co najdete v sortimentu?

tradiční baskické speciality jako „gorrotxas“ (mandlové sušenky) nebo křehké sušenky tejas,

prémiové turróny v netradičních příchutích (např. s ovčím sýrem latxa nebo s mandarinkou a armagnacem),

originální a inovativní druhy čokolád včetně kolekcí Bean to Bar.

Důraz na kvalitu a tradici

výroba probíhá ručně s pečlivým výběrem těch nejlepších surovin, zejména kakaových bobů,

značka provozuje také čokoládové muzeum v Tolosě, kde návštěvníci mohou vidět více než 400 historických nástrojů a zúčastnit se řízených degustací,

z malého rodinného podniku se stala firma, jejíž produkty dnes putují do mnoha evropských zemí i do USA.

Navzdory expanzi si značka stále drží důraz na kvalitu, ruční práci a respekt k tradici – hodnoty, které ji řadí mezi přední výrobce čokolády nejen ve Španělsku, ale i ve světě.

Rafa Gorrotxategi