Čokoláda Šalamounovy ostrovy z uzeného ovčího mléka 55%, Rafa Gorrotxategi, 70g Toužili jste vždy navštívit tajemné Šalamounovy ostrovy? Nemusíte trávit desítky hodin v letadle, abyste se k nim alespoň přiblížili. Tato unikátní čokoláda se vyrábí z kakaa z Auki (Malaita) na Šalamounových ostrovech v Oceánii.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Hledáte sutečně výjimečnou čokoládu? Čokolády z edice Bean to Bar od světově uznávaného čokolatiéra Rafa Gorrotxategi představují poklady světových kakaových plantáží v jejich nejdokonalejší podobě. Vypravte se na lahodnou cestu kolem světa!

Toužili jste vždy navštívit tajemné Šalamounovy ostrovy? Nemusíte trávit desítky hodin v letadle, abyste se k nim alespoň přiblížili. Tato unikátní čokoláda se vyrábí z kakaa z Auki (Malaita) na Šalamounových ostrovech v Oceánii.

K tomuto skvělému kakau přidali v Gorrotxategi uzené ovčí mléko, inspirované velmi charakteristickými uzenými ovčími sýry z Baskicka, a vytvořili tak novou interpretaci čokolády s ovčím mlékem a kouřem z dubového dřeva.

Jako důkaz jedinečnosti se pyšní oceněním Great Taste Awards 2023.

Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
SLOŽENÍ: Kakaové boby, cukr, kakaové máslo, sušené ovčí MLÉKO (17 %).
Kakao: minimálně 55 %
Může obsahovat stopy OŘECHŮ.
Výrobce Rafa Gorrotxategi
Velikost balení 70 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s