Čokoláda Venezuela se sidrou 70%, Rafa Gorrotxategi, 70g Čokoláda vyrobená z venezuelského kakaa z oblasti Sur del Lago, praženého, sekaného a macerovaného s ledovým moštem Bizi-Goxo de Zapiain. Výsledkem je velmi originální senzorický profil s jemnou sladkostí a kyselými tóny typickými pro jablka Errezil, se závěrečnou chutí zralých jablek a dřeva.

299 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 299 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Hledáte skutečně výjimečnou čokoládu? Čokolády z edice Bean to Bar od světově uznávaného čokolatiéra Rafa Gorrotxategi představují poklady světových kakaových plantáží v jejich nejlepší podobě. Vypravte se na lahodnou cestu kolem světa!

Čokoláda vyrobená z venezuelského kakaa z oblasti Sur del Lago, praženého, sekaného a macerovaného s ledovým moštem Bizi-Goxo de Zapiain.
Výsledkem je velmi originální senzorický profil s jemnou sladkostí a kyselými tóny typickými pro jablka Errezil, se závěrečnou chutí zralých jablek a dřeva.

Jako důkaz jedinečnosti se pyšní oceněním Great Taste Awards 2023 a bronzovou medailí ze soutěže International Chocolate Awards 2020.

Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
SLOŽENÍ: Kakaové boby, cukr, kakaové máslo, koncentrát ledového moštu 3% (SULFÁTY).
Kakao: minimálně 70 %
Může obsahovat stopy MLÉKA a OŘECHŮ.
Výrobce Rafa Gorrotxategi
Velikost balení 70 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s