Čokoláda Madagarskar 65%, Rafa Gorrotxategi, 70g Tato lahodná čokoláda se vyrábí z kakaa z údolí Sambirano v severozápadní části Madagaskaru, z plantáže AKESSON ORGANIC. Kakao z Madagaskaru, ostrova baobabů, je jedním z nejpoužívanějších u řemeslných čokolatiérů a má příchuť červeného ovoce.

279 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 279 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Hledáte sutečně výjimečnou čokoládu? Čokolády z edice Bean to Bar od světově uznávaného čokolatiéra Rafa Gorrotxategi představují poklady světových kakaových plantáží v jejich nejčistší podobě. Vypravte se na lahodnou cestu kolem světa!

Tato exkluzivní čokoláda se vyrábí z kakaa z údolí Sambirano v severozápadní části Madagaskaru, z plantáže AKESSON ORGANIC.
Kakao z Madagaskaru, ostrova baobabů, je jedním z nejpoužívanějších u řemeslných čokolatiérů a má příchuť červeného ovoce.

Jako důkaz jedinečnosti se pyšní oceněním Great Taste Awards 2023 a bronzovou medailí ze soutěže International Chocolate Awards 2020.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
SLOŽENÍ: Kakaové boby, cukr, kakaové máslo
Kakao: minimálně 65 %
Může obsahovat stopy MLÉKA a OŘECHŮ
BEZ LEPKU
Výrobce Rafa Gorrotxategi
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s