Cinco Jotas, Presa de Bellota (ramínko) Presa Ibérico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa z vepřového ramínka. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Presa má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku.
Cena za kg / 1 990 Kč
1 035 Kč s DPH
Skladem
Presa Ibérico de Bellota Cinco Jotas (5J) z oblasti Jabugo - Huelva. Jedná se o prémiový kus masa z vepřového ramínka. Vepři jsou volně krmeni pouze žaludy a přírodní pastvou. Proces zrání je dostatečně dlouhý 30 - 42 měsíců, což přispívá k vysoké kvalitě šunky. Zrání probíhá v horských oblastech Jabuga (Huelva), kde je v létě velmi teplé počasí, které přispívá k intenzivní chuti šunky a neuvěřitelně šťavnaté textuře. Presa má intenzivně červenou barvu a velmi jemnou infiltraci tuku.
Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota!
Původ: Jabugo (Huelva)
Zrání: 30 - 42 měsíců
Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
Produkty od Cinco Jotas (5J) jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších výrobků pocházejících z iberských prasátek. Mají menší procento infiltrovaného tuku než ostatní Belloty a vynikají pozoruhodným aroma po sušených ovocných plodech.100% ibérico de Bellota!
Původ: Jabugo (Huelva)
Zrání: 30 - 42 měsíců
Výrobce: Sanchez Romero Carvajal
- Vepřové iberské sušené maso
- Mořská sůl
- Paprika
- Česnek
- Cukr
- Dextrin
- Glukóza
- Barviva(E-120)
- Konzervanty(E-252,E-250)
- Antioxidanty(E-301)
- Regulátor kyselosti(E-331iii)
- Bez lepku
Výrobce | Cinco Jotas |
---|---|
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s
Není skladem