Čokoláda s kešu a sezamem, Rafa Gorrotxategi, 100g Ručně dělaná 70% čokoláda z těch nejlepších kakaových bobů je to pravé pro milovníky ořechů, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Tato tabulka čokolády snoubí křupavé kešu ořechy a karamelizovaný opečený sezam. Neobsahuje gluten.

199 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 199 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Ručně dělaná 70% čokoláda z těch nejlepších kakaových bobů je to pravé pro milovníky ořechů, kteří chtějí vyzkoušet něco nového. Tato tabulka čokolády snoubí křupavé kešu ořechy a karamelizovaný opečený sezam. 

Neobsahuje gluten.

Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům neobvyklými postupy a ingrediencemi při tvorbě svých sladkých výtvorů.
Složení: (kakaová hmota Ecuador, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma), KEŠU OŘECH 8 %, karamelizovaný SEZAM 8 % (SEZAM, cukr, voda).
Kakao: minimálně 80 %.
Může obsahovat stopy MLÉKA a OŘECHŮ.

Chutná ještě lépe v kombinaci s