Joselito, Salchichon, salámek, plátky, 70g Salchichon firmy Joselito je pepřený salám, který vyzrává asi 6 měsíců. Maso pochází z iberských vepřů, kteří žerou výhradně žaludy a trávu a díky tomu je jejich maso tak kvalitní a chutné. Salchichon je již nakrájený na plátky a ihned připravený ke konzumaci.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Salchichón Ibérico je lehce pepřený salámek, který vyzrává asi 6 měsíců. Překvapí svou měkkostí a jemností. Plátky jsou záměrně krájené na malinko silnější, aby vynikla jejich šťavnatost. Ingredience jsou v dokonalé rovnováze a harmonii, jemné koření nechává vyniknout dokonalému masu. Výborně se hodí k plným červeným vínům. Doporučujeme otevřít a nechat mimo ledničku alespoň 20 minut před jejich konzumací.

Firma Joselito vybírá pro výrobu svých produktů jen ty nejlepší primární suroviny. Výroba splňuje stejně přísné požadavky jako výroba jamónu nebo palety. Firma vlastní tisíce hektarů dubových hájů v oblasti kolem Salamanky, kde se pasou černá polodivoká prasata. Žijí přesně tak, jak by žila ve volné přírodě. Jsou šťastná, nemají žádný stres, každé prase má k dispozici cca 3 hektary půdy. Jejich strava je přirozená, protože žerou žaludy a rostliny, které jim chutnají. Žaludy obsahují velké množství mastných nenasycených kyselin, které pomáhají redukovat "špatný cholesterol" a zvyšují hladinu "dobrého cholesterolu", proto je maso z iberských prasat zdravé.

Obsahuje: libové maso z iberských vepřů, mořská sůl, pepř a česnek

Hmotnost 70 g

Původ: Španělsko, Salamanca (Guijuelo)

Jsme exkluzivním dovozcem značky JOSELITO do ČR

Výrobce Joselito
Velikost balení 70 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s