Chorizo iberico cular, Montesano, celé cca 1kg Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura
89 Kč s DPH
Skladem
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Doba zrání cca 3 měsíce
Velikost: 1,1kg
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorize najdete zde.
Výrobce | Montesano |
---|---|
Země původu | Španělsko |