Masía El Altet/Selection JR 0,5l
Joel Robuchon je držitelem nejvíce michelinských hvězd na světě a tento olivový olej si vybral jako svůj produkt, když ho ochutnal v jedné španělské restauraci. Prohlásil, že je to nejlepší extra panenský olivový olej, jaký kdy ochutnal.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Joel Robuchon je držitelem nejvíce michelinských hvězd na světě a tento olivový olej si vybral jako svůj produkt, když ho ochutnal v jedné španělské restauraci. Prohlásil, že je to nejlepší extra panenský olivový olej, jaký kdy ochutnal.
Olivy pro tento olej se sklízí ve fázi zralosti "PRE ENVERO" (kdy má olivová šťáva nejlepší vůni a chuť) a sklízí se 7 dní před EVOO, který ochutnal v restauraci, "High End" Masia el Altet EVOO. Má velmi vysoký obsah polyfenolů a antioxidantů.
Tento olivový olej se výborně hodí k tučným rybám, červenému masu, aromatickým sýrům, těstovinám a všem druhům zeleniny a mnozí kuchaři ho používají i do dezertů a na pečení.
V Masía El Altet již od sedmnáctého století vsadili na energické a robustní olivovníky. Ty jsou schopny vydržet nepřízeň počasí, a přesto produkovat ty nejlepší plody. Tato filozofie již po generace trvá až do dnešních dob, za současného majitele Jorgeho Petita.
Od roku 2006 se produkty Masía El Altet řadí mezi nejlepší olivové oleje světa. Získávají nejvyšší ocenění na nejprestižnějších mezinárodních soutěžích.
Složení: 60 % Arbequina , 20 % Picual, 20 % Alfafarenca, Blanqueta a Genovesa
Acidita: 0,08 %
Obsah polyfenolů: 459 mg / kg
Obsah: 0,5 l
Původ: Alicante, Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Olivové oleje |
---|---|
Kyselost: | 0,08 |
Odrůda oliv: | Picual |
Velikost lahve: | 0,5 |
Země původu: | Španělsko |
Kyselost: | 0,08 |
Odrůda oliv: | Picual |
Velikost lahve: | 0,5 |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář