Lomo iberico de cebo plátky, Montesano, 100g
Sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.
Krájené na tenké plátky.
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Sušený salámek vyrobený z celých kusů libového masa z černého iberského prasete.
Společně s jamonem iberico tvoří dvojici nejlepších španělských masitých produktů.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou
hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Lomo iberico zraje po dobu 2 měsíců při teplotě 15-17 °C při vlhkosti 75%.
Velice oblíbené tapas.
Hmotnost balení: 100 g
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Doplňkové parametry
Kategorie: | Šunky a salámy |
---|---|
Velikost balení: | 100g |
Země původu: | Španělsko |
Distribuce: | CZ |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář