Chorizo iberico cular, Montesano, celé cca 1kg
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.
Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji.
Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.
Doba zrání cca 3 měsíce
Velikost: 1,1kg
Původ: Španělsko-Extremadura
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu
Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorize najdete zde.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Země původu: | Španělsko |
váha: | 0.1kg |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář