Chorizo iberico cular, Montesano
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu.Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C.Doba zrání cca 3 měsíce. Původ: Španělsko-Extremadura
Tradiční španělský salámek vyrobený z iberského černého prasete ochucený česnekem a červenou paprikou. Díky paprice získává svoji charakteristickou červenou barvu. Černá iberská prasata jsou speciálně krmena žaludy. Jejich tuk prorůstá svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velice zdravý. Odborníci jej přirovnávají např k olivovému oleji. Doporučujeme před konzumací nechat min. 20 minut v pokojové teplotě asi 20° C. Doba zrání cca 3 měsíce Velikost: 1,1kg Původ: Španělsko-Extremadura Jsme přímým dovozcem tohoto produktu Vychutnejte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu s chorize najdete zde.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Klobásy a salámy |
---|---|
Hmotnost: | 0.01 kg |
Země původu: | Španělsko |
váha: | 0.1kg |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.