Ventresca Bonito, Tuňák, La Brujula 115g Ventresca de Bonito del Norte neboli břicho tuňáka obecného patří mezi nejchutnější a nejšťavnatější tuňákové maso a ozvláštní tak každou tabuli.

389 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 389 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Když si vychutnáváte toro v sushi baru, těšíte se stejného řezu, který je pro tento produkt konzervován. Ventresca je zcela odlišný od tradičního konzervovaného tuňáka, s chutí, která je jemná a máslová spíše než rybí, a texturou, která je měkká a krémová. Tuňák bonito se vyskytuje především v Kantabrijském moři na severu Španělska.

Tuňák této kvality není určen pro míchání s majonézou na sendviči. Místo toho by měl být podáván se saláty nebo jako tapas, aby jeho jedinečná chuť mohla opravdu vyniknout a vy si ji mohli vychutnat. 

La Brújula je jedna z nejprestižnějších španělských firem zpracovávající mořské plody, a to především díky nejnovějším technologiím, kvalitním surovinám a tradičním recepturám. La Brújula vybírá pouze nejkvalitnější suroviny z galicijských zálivů a Kantanbrijského moře. Nepoužívají konzervační látky, barviva nebo bělidla a dodržují přísné kontroly kvality během výrobního procesu.

Velikost balení: 115g

Země původu: Galicie, Španělsko

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.

Výrobce La Brújula
Velikost balení 115 g
Země původu Španělsko