Byhur, šumivá sidra, 0,75l Tradiční španělská sidra pocházející z Baskicka a vyráběný metodou tzv. dvojité fermentace v průběhu 12 měsíců, díky níž dosáhne suché a vyrovnané chuti. Skvěle doplní jakýkoli předkrm, obzvlášť výborně doprovodí mořské plody.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

K výrobě této lahodné sidry se používají jablka autochtonní baskické odrůdy. Je vyráběný stejnou metodou jako šampaňské, tedy s dvojitou fermentací. Druhá fermentace probíhá v lahvi po dobu 12 měsíců a vzniká tak suchý cider vyrovnané chuti s aromatem po kyselých a zralých jablkách.
Název Byhur je vícejazyčná hříčka. Jedná se o baskické slovo, které znamená neposedné dítě. Zároveň je Hur Astarbe hlavní dodavatel sidry, a tak se dá slovo přeložit jako "by Hur", tedy vyrobeno firmou Hur.
Doporučujeme podávat vychlazený na teplotu 6-9 °C. Výborně doplní saláty, mořské plody a krémové polévky.
Obsah alkoholu: 7,5%
Země původu: Španělsko
Výrobce ByHur
Obsah alkoholu 7,5 %
Velikost lahve 0,75 l
Země původu Španělsko