Robata Josper 50 Robata Josper vychází z tradice japonského barbacue. Josper po dvou-letém výzkumu a vývoji vytvořil ideální materiály, které vydrží dlouhodobě konstantní změny vysokých teplot bez toho aby došlo k deformaci nebo zničení přístroje. Výsledkem je fantastická Robata vyrobena ze žáruvzdorné oceli se třemi 6mm stěnami s vzuchovýma komorama a integrovaným chladícím systémem. Jedná se menší Robatu s grilovací plochou 478 x 166 mm (3 úrovně).

179 999 Kč s DPH

Na dotaz

+
Celková cena: 179 999 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Robata Josper vychází z tradice japonského barbacue. Princip Robaty byl používan japonskými rybáři, aby si ugrilovali vylovené ryby. K tomu využívali malých kamenů, které si poskládali k sobě a grilovali. Josper Robata je kompaktní gril, který pracuje s velmi vysokými teplotami. Vysoké teploty u běžných materiálů způsobují opotřebení, zdeformování a ničení. Z tohoto důvodu Josper po dvou-letém výzkumu a vývoji vytvořil ideální materiály, které vydrží dlouhodobě konstantní změny vysokých teplot bez toho aby došlo k deformaci nebo zničení materiálů.  
Výsledkem je fantastická Robata vyrobena ze žáruvzdorné oceli se třemi 6mm stěnami, vzuchovými komorami a integrovaným chladícím systémem. Robata se jednoduše instaluje. Umisťuje se na kuchyňské stoly ve výšce cca 60-90cm. Josper Robata Grill funguje na dřevěné uhlí a je určená pro vnitřní použítí v restauracích. Pro instalaci je nutné pouze nainstalovat výkonou digestoř pod kterou se Robata Grill umístí.  Jedná se menší Robatu s vnitřní plochou v rozměru 50cm.
Ideální teplota grilování v Robata grilu je 250 ºC a doba rozpálení je přibližně 20 minut. Grilovací plocha je 478 x 166 mm (3 úrovně) a denní spotřeba dřevěného uhlí je průměrně 8 až 10 kg. Dodávané příslušenství: podpěry na špízy, odkapávač tuku a kleště.
Výrobce Josper