Rubínová Čokoláda s jahodami 48%, Rafa Gorrotxategi, 100g Ručně zpracována rubínová 48% čokoláda z nejlepšího kakaa zvýrazněna jahodami a okvětními lístky růží. Rubínová čokoláda je nový druh zajímavé růžové barvy, vyrobený z řůžových kakaových bobů odrůdy Ruby, který nebyl nijak upravený barvivy ani ochucovadly. Dosud existovali tři základní typy čokolády: Hořká čokoláda, mléčná čokoláda, a bílá čokoláda. Čtvrtý typ rubínová čokoláda (ruby) má specifickou vůni a chuť, která ji odlišuje od dosavadních tří typů čokolád. Není hořká, mléčná, ani výrazně sladká. Nadchne jemností, hladkostí i intenzitou, která potěší vaše chuťové buňky.

215 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 215 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Ručně zpracována rubínová 48% čokoláda z nejlepšího kakaa zvýrazněna jahodami a okvětními lístky růží. Rubínová čokoláda je nový druh zajímavé růžové barvy, vyrobený z řůžových kakaových bobů odrůdy Ruby, který nebyl nijak upravený barvivy ani ochucovadly. Dosud existovali tři základní typy čokolády: Hořká čokoláda, mléčná čokoláda, a bílá čokoláda. Čtvrtý typ rubínová čokoláda (ruby) má specifickou vůni a chuť, která ji odlišuje od dosavadních tří typů čokolád. Není hořká, mléčná, ani výrazně sladká. Nadchne jemností, hladkostí i intenzitou, která potěší vaše chuťové buňky.
Rafa Gorrotxategi je třetí generací baskických cukrářů rodiny Gorrotxategi. Od dětství se věnuje cukrařině, postupně získával zkušenosti na mnoha praxích a kurzech po Německu, Francii a v samotném Španělsku, kde doposud spolupracuje s nejznámějšímí šéfkuchaří: Arzak, Berrasategui, Atxa, Subijana. V jejich restauracích ověnčených 3 hvězdičkami Michelin, lze vychutnat jeho cukrářské výtvory jako Xaxu apod. Řadu let patří Rafa mezi světové cukrářské špičky a dělá radost mnoha gurmánům.