Ovčí sýr, Manchego Anejo, 12-15 měsíců zrání, La Casota Sýr D. O. Manchego Anejo je sýr s označením původu z oblasti La Mancha. Vyrábí se dle tradičních receptur a je charakteristický svým přírodním vzhledem. Doba zrání je cca 12-15 měsíců. Celý kus váží cca 2,5kg.
120 Kč s DPH
Skladem

Sýr původem z oblasti La Mancha, která se vyrábí dle tradičních receptur a je charakteristický svým přírodním vzhledem a výraznou chutí díky dlohému procesu zrání. Sýr zraje 12-15 měsíců a vyznačuje se bohatou krémovou, výraznou až lehce kořeněnou chutí. Doporučujeme podávat s plátky jamónu nebo se žlutým melounem, skvěle ho doplní fíkový chlebíček nebo olivová marmeláda. Výborně doprovází pokrmy z těstovin a hodí se k vínům.
Celý kus váží cca 2,5kg.
Původ: Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Pečeme s Manchegem zde.
Výrobce | La Casota |
---|---|
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru

- Vhodné k šunce
- Vhodné k sýru