Kachní mousse foie gras s lanýži, Malvasia, 130g Pěna foie gras z husích jater se může rozetřít na chleba či konzumovat samotná jako malé kuličky které zajistí atraktivní prezentaci.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Jakmile je foie gras otevřené, nakrájejte jej na tenké plátky ostrým nožem, který předtím prošel horkou vodou a podávejte jej na chlebu. 
Ačkoli je to konzervovaný produkt a není třeba ho uchovávat v chladu, doporučuje se jej umístit do lednice a když jej chceme konzumovat odstranit ji 5 - 20 minut před jídlem, abychom ocenili všechny jeho kvality.
Dobré foie gras si zaslouží doprovázet kvalitní víno. Polosladká vína z hroznů muscatel nebo malvasie, červená vína,  nebo cava jsou některé z doporučených možností.
Výrobce Malvasia

Chutná ještě lépe v kombinaci s