Huevos a la Flamenca

12. Července 2019 Huevos a la Flamenca
Máte rádi vajíčka? Máte rádi zeleninu? Tak čtěte dál.
Huevos a la Flamenca je jedna z našich oblíbených dobrot, kterou si vychutnáváme zvláště v létě. Andaluská klasika spojuje vejce a chutnou sezonní zeleninu s trochou sušené šunky a choriza. Ze zdánlivě prostého jídla se může stát delikatesa!

3 tipy na Huevos a la Flamenca

- Nespěchejte s dodržte některý z tradičních receptů do puntíku. Pečlivou kombinací prostých surovin jako vejce, hrášek, papriky, brambory a česnek (nepřipálit), které se musejí přidávat ve správném pořadí, teprve získáte tu pravou, autentickou dobrotu.
- Pokud si nejste tak docela jisti v kramflecích, použijte videorecept!
- Zkuste je pozvednout na ještě vyšší úroveň lanýžovým olejem - nabízíme olej s bílými lanýži i s černými, oboje od firmy Arotz.

Jste gurmán každým coulem?

Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.

Další zajímavé články