Grilovací sezóna je tady

31. Května 2018 Grilovací sezóna je tady

Léto začíná a grilovací sezóna už je za dveřmi, proto přicházíme s novinkou a tou je jednička na celosvětovém trhu používaná v Michelinských restauracích - grilovací uhlí Josper. 

Jaké má dřevěné uhlí Josper výhody?

  • až dvojnásobně delší doba hoření oproti bežným typům měkkého dřevěného uhlí
  • vysoká výhřevonost a velmi malá jiskrnost
  • výjimečné kouřové aroma dodávající pokrmům fantastickou chuť
  • minimální zbytkový popel
  • vhodné pro přípravu masa, steaků, ryb, hub, zeleniny, příloh, dezertů i mořských plodů
  • přírodní ekologický produkt - rostlinná biomasa, která neznečišťuje životní prostředí
  • ideální pro grilování ve všech typech grilů

V čem tkví kvalita dřevěného uhlí?

Dřevěné grilovací uhlí Josper dodává pokrmům intenzivní kouřové aroma. Je vyráběno ztvrdého kubánského dřeva a vyznačuje se příjemným aroma. Speciální technologií se z tohoto dřeva vyrábí dřevěné uhlí. Tím se ze dřeva dostane většina vody a zvýší se jeho výhřevnost.  Dřevěné uhlí je přírodní biomasa, která neznečišťuje životní prostředí a je ekologická. Dřevěné uhlí Marabú zanechává velmi malé množství zbytkové popela. Dřevěné uhlí vzniká karbonizací tvrdého dřeva v pecích při teplotách mezi 400°C až 700°C bez přístupu vzduchu.

Uhlí vyrobené z tohoto tvrdého kubánského dřeva je vhodné pro profesionální použití v gastronomii, zejména v segmentu HORECA, a to na grilování ve všech typech grilů.

Velmi jednoduše se podpaluje, má malou jiskrnost, vysokou výhřevnost a velmi malé množství zbytkového popela.

Zásobte se na léto u nás. Máme 2,5 kg pytle pro vaše jedinečné grilování:

Jste gurmán každým coulem?

Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.

Další zajímavé články