Grilovací sezóna je tady
31. Května 2018Léto začíná a grilovací sezóna už je za dveřmi, proto přicházíme s novinkou a tou je jednička na celosvětovém trhu používaná v Michelinských restauracích - grilovací uhlí Josper.
Jaké má dřevěné uhlí Josper výhody?
- až dvojnásobně delší doba hoření oproti bežným typům měkkého dřevěného uhlí
- vysoká výhřevonost a velmi malá jiskrnost
- výjimečné kouřové aroma dodávající pokrmům fantastickou chuť
- minimální zbytkový popel
- vhodné pro přípravu masa, steaků, ryb, hub, zeleniny, příloh, dezertů i mořských plodů
- přírodní ekologický produkt - rostlinná biomasa, která neznečišťuje životní prostředí
- ideální pro grilování ve všech typech grilů
V čem tkví kvalita dřevěného uhlí?
Dřevěné grilovací uhlí Josper dodává pokrmům intenzivní kouřové aroma. Je vyráběno ztvrdého kubánského dřeva a vyznačuje se příjemným aroma. Speciální technologií se z tohoto dřeva vyrábí dřevěné uhlí. Tím se ze dřeva dostane většina vody a zvýší se jeho výhřevnost. Dřevěné uhlí je přírodní biomasa, která neznečišťuje životní prostředí a je ekologická. Dřevěné uhlí Marabú zanechává velmi malé množství zbytkové popela. Dřevěné uhlí vzniká karbonizací tvrdého dřeva v pecích při teplotách mezi 400°C až 700°C bez přístupu vzduchu.
Uhlí vyrobené z tohoto tvrdého kubánského dřeva je vhodné pro profesionální použití v gastronomii, zejména v segmentu HORECA, a to na grilování ve všech typech grilů.
Velmi jednoduše se podpaluje, má malou jiskrnost, vysokou výhřevnost a velmi malé množství zbytkového popela.
Jste gurmán každým coulem?
Přihlaste se k odběrů Gurmánských novinek a my vás budeme 1x za 14 dní informovat o novinkách ve světě gastronomie, nově otevřených restauracích, skvělých ingrediencích a neskutečně lahodných vínech.