Káva, Kimandi AB - Kenya, Mistral, 250g

Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee

Tato vynikající káva představuje veškeré bohatství keňské kávové tradice. V šálku cítíme rebarboru a klementinky s jemnou karamelovou sladkostí. Kávu z Keni milujeme pro její šťavnatou, svěží chuť a jasnou kyselost a Kimandi není výjimkou. Nejraději si ji vychutnáváme jako filtrovanou kávu, ale je příjemná i jako lehce pražené espresso.

Dostupnost Skladem
Kód: 4172
649 Kč 579 Kč bez DPH
Káva, Kimandi AB - Kenya, Mistral, 250g
Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Jedná se o všestranně praženou kávu, což znamená, že je pražena tak, aby vynikla její chuť, a hodí se pro všechny způsoby přípravy.
Tato vynikající káva představuje veškeré bohatství keňské kávové tradice. V šálku cítíme rebarboru a klementinky s jemnou karamelovou sladkostí. Kávu z Keni milujeme pro její šťavnatou, svěží chuť a jasnou kyselost a Kimandi není výjimkou.
Nejraději si ji vychutnáváme jako filtrovanou kávu, ale je příjemná i jako lehce pražené espresso.

Káva se pěstuje v hluboké, červené sopečné půdě a těží z bohaté organické hmoty, která ještě více zvýrazňuje její chuť. Pochází z rodinných farem a hlavní úroda se pečlivě sklízí od října do prosince. Tato šarže AB se skládá z 80 % Arabica. Každá kávová třešeň je ručně sbírána až ve chvíli, kdy je dokonale zralá, což zajišťuje nejvyšší kvalitu každé šarže. V továrně procházejí třešně pečlivým tříděním předtím, než jsou rozmělněny a fermentovány po dobu přibližně 16 hodin v závislosti na okolní teplotě. Poté se káva promyje v čisté, svěží, horské vodě, která zrnům propůjčuje jedinečnou svěžest. Po umytí a roztřídění se pergamenová káva suší na slunci na vyvýšených lůžkách po dobu 14-21 dní, což je tradiční metoda, která přirozeně zvýrazňuje chuť a vůni zrn.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Velikost balení: 250g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: