Mistral/Siracusa-Colombia 250g

Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee

Nejnovější sklizeň má mnohem čistší chuť než dříve, méně fermentovanou a funky, ale lahodně sladký třešňový a papájový nádech s přetrvávající hořkou čokoládovou dochutí.

Dostupnost Skladem
Kód: 22358
649 Kč 579 Kč bez DPH
Mistral/Siracusa-Colombia 250g
Neohodnoceno
Značka: Mistral Coffee
Vybíráme produkty osobně ve Španělsku
Vybíráme produkty
osobně ve Španělsku
Nabízíme přes 700 druhů španělských vín
Nabízíme přes 700 druhů
španělských vín
Neotálíme, objednávku ihned vyřizujeme
Neotálíme, objednávku
ihned vyřizujeme
Disponujeme kamennými prodejnami v Praze
Disponujeme kamennými prodejnami
v Praze
Zboží dopravujeme zcela zdarma
Zboží dopravujeme
zcela zdarma
Balíme na přání do dárkových kazet a košíků
Balíme na přání
do dárkových kazet a košíků

Jedná se o všestranně praženou kávu, což znamená, že je pražena tak, aby vynikla její chuť, a hodí se pro všechny způsoby přípravy. Nejnovější sklizeň má mnohem čistší chuť než dříve, méně fermentovanou a funky, ale lahodně sladký třešňový a papájový nádech s přetrvávající hořkou čokoládovou dochutí.

Družstvo zahájilo činnost v roce 1967 a sdružuje 2 083 pěstitelů kávy, kteří s nasazením a vášní pěstují kávu vynikající kvality. Kromě kávy pěstují také plodiny jako cukrovou třtinu a banány, které prodávají za účelem získání příjmu. Ve skladu vybudovali boxy s řízenou teplotou, kde se starají o mikrodávky, které jim producenti dodávají. Tyto boxy byly v Kolumbii zavedeny jako první, aby se pokusily bojovat s extrémně náročným, denně se měnícím klimatem v kolumbijských Andách. . Po sběru a separaci se káva promyje a fermentuje v uzavřených sudech po dobu 96 hodin. Poté se dá do sušicího boxu, kde se suší při teplotě 35-40 °C po dobu 100-120 hodin.

Doplňkové parametry

Kategorie: Káva
Velikost balení: 250
Distribuce: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: