Mistral/Siracusa-Colombia 250g
Nejnovější sklizeň má mnohem čistší chuť než dříve, méně fermentovanou a funky, ale lahodně sladký třešňový a papájový nádech s přetrvávající hořkou čokoládovou dochutí.
Jedná se o všestranně praženou kávu, což znamená, že je pražena tak, aby vynikla její chuť, a hodí se pro všechny způsoby přípravy. Nejnovější sklizeň má mnohem čistší chuť než dříve, méně fermentovanou a funky, ale lahodně sladký třešňový a papájový nádech s přetrvávající hořkou čokoládovou dochutí.
Družstvo zahájilo činnost v roce 1967 a sdružuje 2 083 pěstitelů kávy, kteří s nasazením a vášní pěstují kávu vynikající kvality. Kromě kávy pěstují také plodiny jako cukrovou třtinu a banány, které prodávají za účelem získání příjmu. Ve skladu vybudovali boxy s řízenou teplotou, kde se starají o mikrodávky, které jim producenti dodávají. Tyto boxy byly v Kolumbii zavedeny jako první, aby se pokusily bojovat s extrémně náročným, denně se měnícím klimatem v kolumbijských Andách. . Po sběru a separaci se káva promyje a fermentuje v uzavřených sudech po dobu 96 hodin. Poté se dá do sušicího boxu, kde se suší při teplotě 35-40 °C po dobu 100-120 hodin.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Káva |
---|---|
Velikost balení: | 250 |
Distribuce: | CZ |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.