Josper

Grily

Se zkušenostmi z více než devadesáti zemí a s historií přes čtyřicet pět let je Josper Grill synonymem nejvyšší kvality. Inovativní kombinace grilu s troubou, se kterou přišli inženýři z Josperu znamenala zásadní převrat v moderní kuchyni nejlepších restaurací na celém světě. Inovace by v restaurační kuchyni nikdy neměla chybět a Josper vymyslel ultrarevoluční koncept. Zkombinaval tradici a nejmodernější technologie ve stroji, který kombinuje dva systémy v jednom: troubu a gril. Navíc v elegantním a robustním designu, který je výsledkem precizního inženýrství. Josper dlouholetým zkoušením a bádáním vytvořil speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie zapracované do jejich stroje, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů Celsia. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti, atributy které retauratérovi umožní odlišit se od konkurence v kvalitě i rychlosti.

V Josper grilu si pokrmy připravované na dřevěnm uhlí udržují tradiční chuť a zároveň si zachovávají nezaměnitelnou strukturu a šťavnatost. Inovativní design grilu byl navržen i s cílem úspory uhlí až o 40 %. Je také pro kuchaře ideální tím, že konstrukce velmi dobře izoluje teplo a do svého okolí nepouští příliš vysoké teploty. Kuchař tudíž není zatížen přiliš vysokým teplem grilu.

Další zajímavým údajem je o 35% rychlejší příprava pokrmů, oproti používaní tradičního otevřeného grilu. Dokonce i po hygienické stránce nabízí Josper významné výhody. Při používání originálního uhlí Josper pocházejícího z Argentiny je velmi malý odpad popelu. Popel se navíc ukládá do zásobníku, který je umístěn v uzavřené spodní skříňce a jeho vyčistění je časově nenáročné.

Josper Grill lze využít v přípravě tradiční kuchyně na přípravu všech druhů masných pokrmů (kuřecí, hovězí, zvěřina, hamburgery…).Použitím grilu a originálního nádobí speciálně navrženého od Josperu lze připravat sofistikované pokrmy ideální pro restaurace alá carte např. vejce, rýže, zeleninu, mořské plody, ryby i deserty podobně jako nejlepší restaurace světa, které Josper také používají!

Nádobí 

Nádobí Josper složené z kastrolů a plechů Gastronorm z aluminia je výsledkem ruční práce a nejnovějších technologií. Detailní ruční technika výroby materiálu zaručuje rychlé a rovnoměrné rozložení tepla, které je základem pro perfektní přípravu jídel. Spodní část nádobí je opracována diamantem, čímž je zaručeno výborné vedení tepla. Výsledkem je zdravá a rychlá forma přípravy pokrmů. Doplňky jsou obaleny teflonem nejvyšší kvality s cílem garantovat dlouhou životnost a optimální výsledky při používání.

Josper