Josper Grill HJX45 LACXP Josper Grill HJX45 LACXP. Trouba s grilem s podstavcem včetně horní skřínky na slow cooking. Rozměry: 106x87x186 cm. Jedná se o středně velký gril s kapacitou 100 jídel za hodinu. Josper kombinuje dva systémy v jednom: troubu a gril. Josper dlouholetým zkoušením vytvořil speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti.

0 Kč s DPH

Na dotaz

+
Celková cena: 0 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Josper Grill HJX45 LACXP. Trouba s grilem s podstavcem včetně horní skřínky na slow cooking. Rozměry: 106x87x186 cm. Jedná se o středně velký gril s kapacitou 100 jídel za hodinu. Se zkušenostmi z více než devadesáti zemí a s historií přes čtyřicet pět let je Josper Grill synonymem nejvyšší kvality. Inovativní kombinace grilu s troubou, se kterou přišli inženýři z Josperu znamenala zásadní převrat v moderní kuchyni nejlepších restaurací na celém světě. Inovace by v restaurační kuchyni nikdy neměla chybět a Josper vymyslel ultrarevoluční koncept. Zkombinaval tradici a nejmodernější technologie ve stroji, který kombinuje dva systémy v jednom: troubu a gril. Navíc v elegantním a robustním designu, který je výsledkem precizního inženýrství. Josper dlouholetým zkoušením a bádáním vytvořil speciální ocelové slitiny a další unikátní technologie zapracované do jejich stroje, díky kterým je možné celodenně připravovat pokrmy při teplotě 300-350 stupňů Celsia. Výsledkem je rychlá příprava pokrmů a zachování jejich struktury, štavnatostí a chuti, atributy které retauratérovi umožní odlišit se od konkurence v kvalitě i rychlosti.
V Josper grilu si pokrmy připravované na dřevěnm uhlí udržují tradiční chuť a zároveň si zachovávají nezaměnitelnou strukturu a šťavnatost. Inovativní design grilu byl navržen i s cílem úspory uhlí až o 40 %. Je také pro kuchaře ideální tím, že konstrukce velmi dobře izoluje teplo a do svého okolí nepouští příliš vysoké teploty. Kuchař tudíž není zatížen přiliš vysokým teplem grilu.
Další zajímavým údajem je o 35% rychlejší příprava pokrmů, oproti používaní tradičního otevřeného grilu. Dokonce i po hygienické stránce nabízí Josper významné výhody. Při používání originálního uhlí Josper pocházejícího z Argentiny je velmi malý odpad popelu. Popel se navíc ukládá do zásobníku, který je umístěn v uzavřené spodní skříňce a jeho vyčistění je časově nenáročné.
Josper Grill lze využít v přípravě tradiční kuchyně na přípravu všech druhů masných pokrmů (kuřecí, hovězí, zvěřina, hamburgery…).Použitím grilu a originálního nádobí speciálně navrženého od Josperu lze připravat sofistikované pokrmy ideální pro restaurace alá carte např. vejce, rýže, zeleninu, mořské plody, ryby i deserty podobně jako nejlepší restaurace světa, které Josper také používají!
Josper HJX45 pracuje na principu spalování speciálního přírodního dřevěného uhlí. Lze vhodně nastavit různé úrovně grilování.  Unikátní systém Josper umožňuje současnou přípravu různých pokrmů.
Technické údaje:
  • Doba roztopení: cca 35 min
  • Denní spotřeba dřevěného uhlí: 12 až 16 kg.
  • Autonomie na jedno naplnění: 9 h
  • Kapacita za hodinu: 90 kg. (průměrná)
  • Grilovací teplota: 250 ºC až 350 ºC
  • Výkon: 4,5 kw
  • Odsávané průtočné množství: 3200 m3/h
  • Maximální hmotový průtok kouře: 10.5 g/s.
Výrobce Josper